У Луцьку запрацював перший мультибар Gabar від співзасновника “Галі Балуваної” (фото)

У Луцьку запрацював новий ресторан від співвласника “Галі Балуваної” Володимира Матвійчука. Мультифункціональний заклад громадського харчування Gabar усього за кілька днів відвідали близько 500 гостей.

За словами Матвійчука, Gabar поєднує в собі кав’ярню, ресторан, бар, заклад швидкої їжі.

Офіційне відкриття відбулося 19 червня, втім напередодні заклад працював у тестовому режимі, що дало змогу виявити усі можливі слабкі сторони.

Ми зрозуміли свої слабкі сторони, побачили деякі факапи. Наприклад, страви іноді вдалося видати не так швидко, як планувалось раніше. Але це все налагодиться, ми будемо думати, як прискорити процес. Для цього й існує тестове відкриття. Просимо гостей ставитися з розумінням до деяких незручностей, – говорить бізнесмен.

У перший день тестової роботи і сам засновник, і бренд-шеф закладу Юрій Хазіпов активно спілкувалися з гостями, аби почути їхні пропозиції, повідомляють місцеві ЗМІ.

original 4482124027744717311965699041863520619445789n | 1

original 4483528889262600961797281881465519590393191n | 2
original 4481665004914823365724412292410920940473451n | 3

Особливості закладу

Наразі у меню кафе представлено близько 30 позицій, в асортименті сніданки, салати, паста, супи, другі страви, піца (зокрема, солодка), бургери, кебаби, курячі крильця, картопля фрі, чималий вибір десертів та морозива. 

Заклад повністю виправдав наші очікування щодо мультифункціональності. Вона полягає в тому, аби кожен відвідувач зміг знайти у нас страви до смаку. У перший день відкриття до нас завітали багато сімей. Ми побачили, що діти, здебільшого, просять картоплю фрі, бургери, піцу. Мама, зазвичай, бере салат чи пасту, тато – щось більш калорійне та ситне. Приходили і гості літнього віку, пили каву, куштували десерти, фірмові цукерки. Хтось брав їжу з собою, щоб скуштувати на офісі чи на вулиці. Тобто, кожному нам є що запропонувати, – каже Володимир.

З часом страви у асортименті обіцяють змінювати, пропозицію закладу адаптуватимуть згідно із запитами лучан. У кожному наступного Gabar меню буде відрізнятися від попереднього.

original 44829985319010484269753616905217923584096542n | 4

У майбутньому Матвійчук планує розвивати мережу Gabar за моделлю франшизи, на сьогодні є вже 10 бізнесменів, які згодом відкриють заклади Gabar у Луцьку, Волинській області та по всій Україні.

Читайте також: Ресторанний холдинг !FEST запускає у Львові перший новий проєкт з початку війни

Він також зазначає, що наступний заклад у Луцьку скоро відкриється на вулиці Львівській.