У дубайському ТЦ зачинився єдиний у місті ресторан української кухні YOY

У Дубаї зачинився перший та єдиний ресторан сучасної української кухні YOY. Заклад працював у ТЦ The Pointe.

Про закриття повідомила ведуча Василіса Фролова, яка була амбасадоркою ресторану. Втім, причину цього вона не розкрила.

Уже з квітня ви не зможете знайти жодного ресторану української кухні в усьому регіоні. На жаль, ми змушені зачинити наші двері з 1-го квітня, — повідомили на інстаграм-сторінці закладу.

Ведуча нагадала, що з початком повномасштабної війни YOY став осередком українського життя в Дубаї і врятував тисячі українців, які опинилися в ОАЕ.

znimok ekrana 2024 04 02 104434 1712046931 | 1

Історія YOY

Ресторан відкрився наприкінці листопада 2022 року, та спричинив справжній ажіотаж - у день відкриття охочих потрапити у заклад виявилася більшою за кількість місць.

У YOY пропонували борщ із дров’яної печі, банош з каштанами, вареники з вишнею, галушки з аспарагусом і трюфельною сметаною, бринзу з варенням ялини та “кокосове сало”.

Читайте також: Найбільша мережа супермаркетів ОАЕ відкрила магазин на обладнанні компанії з Луцька (фото)

Відкрила ресторан київська компанія Moderza Group. У Дубаї кілька років працюють два ресторани компанії – Argentina Grill Palm та Argentina Grill La Mer. Згодом виникла ідея організувати перший в ОАЕ український ресторан із широким меню традиційної кухні в сучасному стилі.