У центрі Києва відкрився триповерховий фуд-хол з шістьма гастрономічними форматами

У самому центрі Києва, на Хрещатику, відкрився триповерховий фудхол “Юджин Фуд Хол” з шістьма гастрономічними форматами і баром.

Це новий проєкт ресторатора Євгена Чернишенка, він містить наступні корнери:

  • “Юджин бургер”;
  • “Юджин азіатчина”;
  • “Юджин суші”;
  • “Юджин піца”;
  • “Юджин шаверма”;
  • “Юджин паста & салат”;
  • “Юджин бар”.

Тренд на фуд холи по всьому світу зростає з кожним роком, відвідувачі все більше полюбляють прийти в одне місце та спробувати різні кухні, але в Києві завжди була їх нестача, - коментує СЕО мережі ресторанів “Юджин Фуд” Євген Чернишенко.

У закладі діє формат самообслуговування, замовлення можна зробити з одного чи з декількох корнерів одразу, на одній касі, також можна викликати менеджера до столику. Після оформлення замовлення гостю видадуть пейджер, і коли він запрацює, потрібно буде забрати замовлення в зоні видачі на 1-му поверсі.

“Золота година” ресторанів

З 1 вересня кав’ярні та ресторани у Києві отримали офіційний дозвіл працювати на годину довше - до 23:00. Це призвело до зростання середньодобової відвідуваності на 10%.

Читайте також: McDonald’s відкрив перший ресторан у Вишгороді

Цього дозволу від міської влади підприємці вимагали два місяці, а скільки це вже допомогло заробити, читайте у нашому матеріалі.

Retailers