У центрі Києва відкрився триповерховий фуд-хол з шістьма гастрономічними форматами
У самому центрі Києва, на Хрещатику, відкрився триповерховий фудхол “Юджин Фуд Хол” з шістьма гастрономічними форматами і баром.
Це новий проєкт ресторатора Євгена Чернишенка, він містить наступні корнери:
- “Юджин бургер”;
- “Юджин азіатчина”;
- “Юджин суші”;
- “Юджин піца”;
- “Юджин шаверма”;
- “Юджин паста & салат”;
- “Юджин бар”.
Тренд на фуд холи по всьому світу зростає з кожним роком, відвідувачі все більше полюбляють прийти в одне місце та спробувати різні кухні, але в Києві завжди була їх нестача, - коментує СЕО мережі ресторанів “Юджин Фуд” Євген Чернишенко.
У закладі діє формат самообслуговування, замовлення можна зробити з одного чи з декількох корнерів одразу, на одній касі, також можна викликати менеджера до столику. Після оформлення замовлення гостю видадуть пейджер, і коли він запрацює, потрібно буде забрати замовлення в зоні видачі на 1-му поверсі.
“Золота година” ресторанів
З 1 вересня кав’ярні та ресторани у Києві отримали офіційний дозвіл працювати на годину довше - до 23:00. Це призвело до зростання середньодобової відвідуваності на 10%.
Читайте також: McDonald’s відкрив перший ресторан у Вишгороді
Цього дозволу від міської влади підприємці вимагали два місяці, а скільки це вже допомогло заробити, читайте у нашому матеріалі.
Найпопулярніші пости і сторінки
- Новини - Українська Рада Торгових Центрів
- У ТЦ Олді в Житомирі відкриється магазин Sinsay
- Zara повернулась. Як відновлення роботи Inditex сприйняли різні гравці українського ринку
- Українська Рада Торгових Центрів
- Українці все частіше обирають якісний текстиль місцевих виробників (дослідження)
- У ТРЦ City Center відкрилися нові магазини міжнародних мереж New Balance та Diverse
- Залучають студентів та жінок. Через війну будівельна галузь України потерпає від кадрового голоду
- Компанії Esprit подали заяви про банкрутство
- У Європі з'явиться перший магазин "міської мобільності" - що це
- В "АТБ" прокоментували бронювання працівників від мобілізації