Співвласник “Галі Балуваної” запустив перший Multicook з фаст-фудом у Лос-Анджелесі (фото)

Перший магазин заморожених страв Multicook з фастфудом MultiBar почав роботу у американському Лос-Анджелесі.

Як розповів у коментарі Forbes Ukraine співвласник компанії Володимир Матвійчук, у меню фаст-фуду зокрема, супи, український борщ, салати і напої.

Виручка закладу на 50% складається з продажів з Multicook, ще 50% – з продажів MultiBar.

За словами Матвійчука, українці купують у закладі переважно заморожені страви, а американці – куштують фастфуд.

Площа Multicook у Лос-Анджелесі - 120 кв. м, суму інвестицій Матвійчук та партнер-франчайзі не розголошують.

Матвійчук наголосив, що надалі усі Multicook відкриватимуться у форматі з MultiBar. До кінця цього року планується відкриття 150 таких закладів за кордоном.

novyj zaklad u los andzhelesi | 1

*Довідка

Володимир Матвійчук почав бізнес “Галя Балувана” ще у 2018 році, з невеликого магазину в Луцьку.

Сьогодні компанія працює за франчайзингом в Україні під вивіскою "Галя Балувана" та за кордоном як MultiCook.

У січні 2024 року партнер-франчайзі мережі відкрив перший Multicook у США, а у квітні того ж року Матвійчук запустив в Україні мережу гастробарів Gabar.

Читайте також: Мережа GABAR від співзасновника “Галі Балуваної” відкриває перший заклад у Вінниці

Перший відкрився у Луцьку. Його площа – 170 кв.м. У просторі планували реалізувати три напрямки – кавʼярню, кафе і фастфуд. Загалом у компанії понад 830 магазинів. З них за кордоном працює понад 80 точок у 15 країнах.