Співвласник “Галі Балуваної” запускає мережу фаст-фуд ресторанів Gabar – деталі

Співзасновник мережі магазинів напівфабрикатів "Галя Балувана" та MultiСook Володимир Матвійчук запускає мережу закладів швидкого харчування під брендом Gabar.

Перший заклад відкриється у Луцьку вже цього травня, згодом планується продавати франшизу в інших українських містах та за кордоном.

Формат передбачає видавання страв ресторанного рівня за 5-7 хв, а у меню налічуватиметься понад сто позицій, які будуть постійно змінюватися.

Ми позиціюємо Gabar як мультифункціональний заклад. Він поєднує в собі кав’ярню, ресторан, бар, заклад швидкої їжі. Таким чином ми будемо готові закрити будь-який запит клієнта. Наш відвідувач зможе і випити кави зранку, і підкріпитися в час обідньої перерви, і повечеряти з сім’єю, – каже Володимир Матвійчук.

Бренд-шефом страв Gabar став ресторатор та шеф-кухар Юрій Хазіпов.

cb img2120 | 1

Асортимент

За словами Матвійчука, підготовка до відкриття фаст-фуду розпочалася рік тому, чимало позицій тестували на базі клієнтів "Галі Балуваної" і на основі відгуків покупців. Так визначали, які страви користуються найбільшим попитом.

У меню вирішили відійти від традиційних українських страв, тож у закладах можна буде скуштувати кухні Європи, Азії, Америки.

В основі меню:

  • комплексні другі страви з гарніром, соусом та м’ясом, рибою чи овочами. 
  • закуски;
  • салати;
  • супи;
  • бургери;
  • смажені крильця.
original 4300637089346726081108196019683194333617977n | 2
original 42999312636503780652106132594963961463446592n | 3

Читайте також: Ольга Чорна, ТРЦ COSMO MULTIMALL: про орендарів, ребрендинг, форс-мажори та інше

Крім того, передбачається великий вибір десертів, морозива, чаїв та напоїв власного виробництва.

ВолиньPost