Дайджест новостей

Новости Украины

Іноземні-кухарі-та-рекрутинг-через-Tiktok.-Як-ресторанний-бізнес-виходить-з-глибокої-кадрової-кризи
   

Иностранные повара и рекрутинг через TikTok. Как ресторанный бизнес выходит из глубокого кадрового кризиса

Нестача кадрів є основною проблемою рестораторів. Основними причинами дефіциту працівників є міграційні процеси та мобілізація. Як каже CEO української компанії…

Прогноз-ТОП-5-трендів-у-ритейлі-на-2025-рік-до-чого-готуватися-мережам
   

Прогноз ТОП-5 трендов в ритейле на 2025 год: к чему готовиться сетям

Агенція digital-маркетингу Inweb проаналізувала популярні тенденції в українському ритейлі за 2024 рік. Спираючись на цей аналіз, компанія виділила основні тренди…

Чотири-виклики-для-бізнесу.-Українці-залишаються-вибагливими-споживачами-попри-війну
   

Четыре вызова для бизнеса. Украинцы остаются привередливыми потребителями несмотря на войну

Співвласник компанії “Нова пошта” та президент Спілки українських підприємців В’ячеслав Климов розповів про основні виклики, з якими стикається український бізнес…

Новий-рекорд-фіскалізації-у-жовтні-через-РРО-пройшло-понад-400-млрд-грн
  

Новый рекорд фискализации: в октябре через РРО прошло более 400 млрд грн

У жовтні 2024 року було зафіксовано новий рекорд обсягу торговельних угод через реєстратори розрахункових операцій (РРО) – 408,36 млрд грн….

Епіцентр-планує-інвестиції-у-будівництво-нового-портового-терміналу
  

"Эпицентр" планирует инвестиции в строительство собственного портового терминала

Компанія “Епіцентр К” готується інвестувати у розбудову власної портової інфраструктури. Про це повідомив СЕО компанії Петро Михайлишин на конференції “Саміт…

Майже-50%-українців-намагаються-економити-на-їжі---соціологічне-дослідження
   

Почти 50% украинцев пытаются экономить на еде - социологическое исследование

Майже половина українців, а саме 44%, під час купівлі продуктів харчування намагається обирати найдешевші товари, не звертаючи уваги на якість….