H&M анонсував відновлення роботи у столичних ТРЦ River Mall, Retroville, SkyMall і Dream

Шведська мережа магазинів модного одягу H&M після відкриття двох магазинів у столичних ТРЦ Lavina Mall і Respublika Park анонсувала відновлення роботи ще четырех точек.

PR-менеджерка H&M Вероніка Притиковська розповіла, що найближчими тижнями відновиться робота решти столичних магазинів, зокрема в River Mall, Retroville, SkyMall і Dream. 

Жіночий, чоловічий і дитячий одяг буде доступний у всіх магазинах, а спортивний одяг H&M Move і товари для дому H&M Home в окремих магазинах, – зазначила вона. 

По словам Притковской, новая коллекция представлена ​​широким ассортиментом зимней одежды, в том числе верхней одежды и трикотажа, а также базовыми вещами.

Відновлення роботи H&M

У четвер, 9 листопада, відновили роботу два магазини H&M у столиці. Це перші відкриття для ритейлера після початку повномасштабної війни.

Після 24 лютого 2022 року компанія зупинила роботу в Україні, а у березні - в рф. В липні 2022 року H&M заявила про повний вихід з російського ринку.

О возвращении гиганта на украинский рынок стало известно в октябре 2023 года, а в ноябре ритейлер сообщил о точной дате.

Читайте также: Спрос на радость восстанавливается? Как работают кинотеатры и развлекательные центры в ТРЦ во время войны

Сначала источники СМИ сообщали и о возобновлении работы во львовском Victoria Gardens, однако информации о нем пока нет.

До полномасштабного вторжения сеть управляла магазином в Одессе в ТРЦ Riviera и в Харькове в ТРЦ Nikolsky.

Forbes