McDonald's запустил первый автоматизированный ресторан

Сеть McDonald's совместно с дизайнерской студией Uxus открыла в тестовом режиме полностью автоматизированный ресторан в Техасе. В новом заведении, ориентированном на заказ на вынос, все операции, от самовывоза до доставки, выполняются автоматизированными системами.

Ресторан оснащений функціями, які роблять зручною можливість забрати замовлення на машині, у самому ресторані та за допомогою доставки. Крім того, в ресторані розміщені стійка для отримання замовлень для клієнтів click and collect, термінали для самостійного замовлення, які приймають як готівкові, так і кредитні картки, а також місця для паркування.

mcrobot | 2

За словами старшого директора McDonald's з глобального дизайну та розвитку ресторанів Макса Кармона, для кур'єрів доставки також буде виділено спеціальне приміщення та паркувальні місця, щоб «спростити роботу кур'єрів і зменшити незручності для персоналу та клієнтів».

Незважаючи на те, що ресторан майже повністю автоматизований, у ньому досі працюють співробітники McDonald's. Вони обслуговують касовий апарат та доставляють їжу на конвеєрі, а також допомагають роботам готувати замовлення, щоб покращити взаємодію з клієнтами.

Читайте также: McDonald's открывает второй флагманский ресторан в Украине