Мережа GABAR відкрила перший заклад із GAdrіve на Київщині (фото)

Перший заклад мережі GABAR разом із GAdrіve відкрився у місті Вишневому, що на Київщині, за адресою вул. Василя Стуса, 56.

Тринадцятими франчайзі, що відкрили GABAR у передмісті Києва стало подружжя Алли та Вадима Шуст, які досі не мали жодного стосунку до гастрономічного бізнесу, повідомляють у пресслужбі мережі.

Друзі довгий час казали нам, чому ми не маємо власного ресторану, адже чоловік давно займається кухонним обладнанням та обслуговує ресторації. Я ж за фахом лікар сімейної медицини, а тому для нас це кардинально новий напрям бізнесу. Коли ж ми прийняли тверде рішення купити франшизу GABAR, наші батьки були налаштовані скептично, але навіть це не зупинило нас, - розповідає Алла Шуст.

gabar | 1

Наступним етапом для родини став пошук приміщення для виробництва і для розміщення гастробару у місті Вишневе. Основне на що звертали увагу франчайзі стали місця скупчення людей з великою прохідністю, розміщення поруч офісних центрів та спортзалів, новозбудованих житлових кварталів.

Ми відшукали понад 60 кв. м в одному приміщенні, яке стоїть серед багатоквартирних будинків. Адже гастробар GABAR – заклад сімейного типу, цінова політика якого дозволяє усім прийти сюди на обід чи вечерю, - поділилася Шуст.

Родзинкою нового закладу став GAdrіve. Тепер кожен власник авто, не виходячи з машини, може взяти гарячі страви і напої з собою. Саме ж виробництво розміщене в іншому приміщенні, де є все необхідне обладнання для приготування страв.

gabar 1 | 2

У  день офіційного відкриття, яке відбулося 15 березня, у закладі проводилася дегустація страв, розіграші сертифікатів та подарунків.

Читайте також: Співвласник “Галі Балуваної” планує відкрити 2 тисячі закладів Gabar та понад 50 масштабних виробництв

Нагадаємо, що засновником мережі GABAR є Володимир Матвійчук, який успішно масштабує в межах країни і закордоном – Multi Cook та Multibar.