McDonald’s змінить рецептуру своїх фірмових бургерів

Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald’s змінить рецепти своїх бургерів вперше за багато років.

У компанії зазначають, що зміни спрямовані на підвищення якості сендвічів. Нова рецептура передбачає використання більш м'яких і повітряних булочок і додавання цибулі в котлети безпосередньо при обсмажуванні.

У McDonald’s обіцяють, що це зробить м’ясо більш соковитим. Також у БігМак хочуть додати більше соусу.

Представник мережі запевний, що це не вплине на ціну бургерів.

Оновлені страви вже продаються у Австралії, Канаді, Бельгії та деяких штатах на заході США. Наступного року вони будуть доступні у всіх американських ресторанах.

McDonald’s в Україні

Раніше ми розповідали, що американська корпорація за 2022 рік отримала 2,042 млрд грн чистого збитку в Україні.

Експерти підрахували, що це дорівнює 17,7 млн непроданих бігмаків чи 48,6 млн порцій картоплі фрі, у перерахунку. А у довоєнному 2021 році мережа отримала прибуток 1,011 млрд грн.

McDonald’s закрив усі ресторани в Україні з самого початку повномасштабної війни і почав відновлення роботи лише восени 2022-го.

Читайте також: McDonald’s запустив доставку Bolt Food у кількох українських містах

Спочатку відкрилась частина ресторанів у західних регіонах та в центрі країни. У 2023 році мережа почала відновлення роботи на сході и на півдні України.

Крім того, McDonald’s відкрив декілька нових ресторанів, зокрема у Вінниці. Його будівництво було майже закінчено перед початком повномасштабної війни. Заклад став четвертим новим рестораном в Україні після відновлення роботи McDonald’s і першим новим рестораном у цьому році.

McDonald’s