“Епіцентр” запустив послугу “бізнес-проєкт під ключ” для українських підприємців

Мережа гіпермаркетів “Епіцентр” запровадила нову безкоштовну послугу "бізнес-проєкт під ключ".

У рамках неї для покупців торговельного обладнання розроблятимуть детальний технічний проєкт його встановлення та використання, розповіли у прес-службі ритейлера.

Зазначається, що у цьому проєкті передусім орієнтуються на потреби малого та середнього бізнесу.

Підприємці-початківці не завжди досконально розуміють, яке саме обладнання їм необхідне для відкриття пекарні, ресторану або магазину. В той час як "Епіцентр" має багаторічний досвід використання та експлуатації торгового і складського обладнання. А після запуску власних фуд-кортів - і ресторанного. Впевнені, що ця експертиза може допомогти нашим клієнтам уникнути помилок на старті бізнесу та обрати найефективніше обладнання під конкретний бізнес-проєкт, - пояснила керівниця департаменту обладнання та реалізації проєктів В2В "Епіцентр" Катерина Глуховська.

Перший салон торгового обладнання мережа відкрила ще у 2014 році на вулиці Полярній у столиці, цього року його було оновлено. У гіпермаркеті покращили дизайн і навігацію, розширили асортимент, а також відкрили першу bakery-лабораторію від бренда Polin, де можна придбати спеціалізоване обладнання для хлібозаводів, пекарень, супермаркетів і закладів HoReCa.

Наразі ритейлер оновив вже п’ять салонів торговельного обладнання у своїх ТЦ, серед них три столичних точки та по одній у Івано-Франківську та Львові. Згодом планується оновити усі 28 салонів та відкрити нові. Тепер “Епіцентр” робитиме ставку не лише на товарну пропозицію, а й на сервісну складову та нові послуги.

Реалізація "бізнес-проєкту під ключ"

Послуга вже запроваджена у всіх торговельних центрах “Епіцентр” в країні.

Наразі компанія пропонує розробку проєкту оснащення обладнанням магазинів, складів, закладів громадського харчування, а також хімчисток і пралень.

Читайте також: “Епіцентр” планує відкрити перший власний ТРЦ навесні 2024-го (фото)

Консультанти компанії враховують потреби конкретного бізнесу, площу і специфіку приміщень, держстандарти та навіть меню майбутнього ресторану.

Проєкт вже реалізували у деяких регіонах України, так, фахівці “Епіцентр” допомогли обладнати пекарню, кондитерську, ресторан та інші заклади громадського харчування.