Дві українські шеф-кухарки запустили власне фудбюро у Парижі
Українські шеф-кухарка Олександра Стукальська та шеф-кондитерка Аліна Прокопенко запустили фудбюро Butter Buro у Парижі.
За словами українок, таку назву обрали, оскільки саме вершкове масло є одним з головних інгредієнтів для приготування десертів та багатьох інших страв.
Butter Buro — творча група, яка дає можливість відкрити їжу з різних сторін і ракурсів, — кажуть про концепцію власниці.
У фудбюро Олександра Стукальська та Аліна Прокопенко займаються кейтерингом для брендів і виконують приватні замовлення, а також влаштовують концептуальні вечері.
Серед клієнтів українок французький модний бренд Claudie Pierlot та парфумерний дім D’Orsay.
Ми хочемо створювати візуальний і гастрономічний експірієнс у будь-яких країнах світу й, звичайно, в Україні також, – діляться жінки.
Читайте також: Найбільший польський бренд спортивного одягу 4F став спонсором олімпійської збірної України
З часом підприємиці хочуть також відкрити власну кулінарну студію для “гастрономічних зустрічей” та шоурум для продажу прикрас для столу і десертів.
Найпопулярніші пости і сторінки
- Новини - Українська Рада Торгових Центрів
- У ТЦ Олді в Житомирі відкриється магазин Sinsay
- Zara повернулась. Як відновлення роботи Inditex сприйняли різні гравці українського ринку
- Українська Рада Торгових Центрів
- Українці все частіше обирають якісний текстиль місцевих виробників (дослідження)
- У ТРЦ City Center відкрилися нові магазини міжнародних мереж New Balance та Diverse
- Залучають студентів та жінок. Через війну будівельна галузь України потерпає від кадрового голоду
- Компанії Esprit подали заяви про банкрутство
- У Європі з'явиться перший магазин "міської мобільності" - що це
- В "АТБ" прокоментували бронювання працівників від мобілізації