«Ашан» у пошкодженому ворожими ракетами ТРЦ Riviera Shopping City роздав уцілілі продукти місцевим громадам та ЗСУ

Власники супермаркету «Ашан», розташованого в зруйнованій росіянами частині ТРЦ Riviera Shopping City, вирішили передати вцілілий товар територіальним громадам, що межують з Одесою.

Єдиний одеський супермаркет «Ашан» у ТРЦ Riviera Shopping City був зруйнований після обстрілу російськими окупантами. Частина продуктів у магазині та на складі збереглася і керівництво супермаркету вирішило передати їх на потреби ЗСУ та нужденним у місцевій громаді.

«Через серйозні пошкодження магазин Ашан припинив торговельну діяльність і керівництво ухвалило рішення віддати запаси продуктів людям. З дозволу районної адміністрації наші співробітники протягом двох днів самостійно завантажували машини різними товарами та привезли їх до громади», – розповіли у прес-службі Чорноморської селищної громади.

obshhina2 | 2

Глава Красносільської ОТГ Марина Архірій розповіла, що продукти вже розподілили за категоріями: із продуктів довгострокового зберігання сформували стратегічний запас, а продукти короткострокового зберігання роздали населенню.

obshhina3 | 3

Нагадуємо, на 9 травня Одеса зазнала масового ракетного обстрілу, внаслідок чого було пошкоджено один із найбільших торгових центрів міста — Riviera Shopping City.

Джерело