Мережа ювелірних магазинів SOVA відновила роботу

Ритейлер відновив свою діяльність 15 березня, зараз магазини ювелірного бренду SOVA працюють у Львові, Хмельницькому, Ужгороді, Тернополі, Івано-Франківську, Дніпрі, Луцьку та Вінниці.

«Найкраще, що ми можемо зробити зараз — це підтримати економіку України та зберегти робочі місця, адже життя продовжується і попереду — відновлення нашої країни. Ми відкриваємо наші магазини для того, щоб дарувати людям світлі емоції, а тепер і надію навіть у непрості часи», — розповіла генеральний директор бренду SOVA Людмила Сова.

Надалі графік роботи магазинів та їх кількість може змінюватись залежно від ситуації в регіонах. Актуальні відомості про роботу мережі магазинів ювелірного будинку SOVA можна дізнатися у Instagram та Facebook бренду.

sova1 | 2

Читайте також: У Кривому Розі відновили роботу популярні торгові центри

Також компанія поновила роботу інтернет-магазину. Однак слід враховувати, що час доставки замовлення збільшений і залежить від перевізника. Щоб перевірити працюючі відділення Нової пошти, генеральний директор компанії рекомендує скористатися чат-ботом.

Крім того, Людмила Сова розповіла про підтримку армії та волонтерську діяльність бренду.

“Наша компанія перерахувала 1,5 млн грн на підтримку українських військових і з першого дня протистояння допомагає забезпечити всім необхідним територіальну оборону”, – заявила гендиректор бренду.

Багато співробітників SOVA також займаються волонтерською діяльністю у різних містах України. Вони задіяні в різних сферах допомоги — логістика, фасування продукції, доставка продуктів і ліків нужденним, перша медична допомога, плетіння сіток та інше.

Джерело