Черкаський «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» допомагає вагітним переселенкам

Активісти «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» на чолі з керівником ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інною Бандурою співпрацюють із волонтерами інших центрів.

Волонтери Пункту передали партію дитячого харчування та засобів гігієни черкаському «Life-центру «Захист життя», який очолює Оксана Валенчук. У центрі допомагають вагітним, які потрапили у кризу. До початку нової хвилі вторгнення російських військ серед 90% одержувачів благодійних послуг були жінки, які з тих чи інших причин думали про аборт. Інші – це вагітні жінки, які потрапили у важкі життєві обставини. У черкаському Life-центрі допомагають вагітним переселенкам та тим, які їдуть із дітьми.

hreshhatik siti | 2

Читайте також: ТРЦ «Хрещатик-Сіті» у співпраці з книгарнею подарували дитячим садкам книги

«Сьогодні від Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» ми отримали дитячий одяг, дитяче харчування, памперси, рушники, засоби гігієни. Усього за тиждень до нас звертається до 25 жінок, які опинилися у складних обставинах», – розповіла Оксана Валенчук.

Пункт благодійної допомоги “Хрещатик Сіті” у Черкасах діє з першого дня війни. Його створила та очолила керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Активісти центру збирають допомогу від небайдужих та благодійних організацій, у рамках взаємодопомоги співпрацюють із волонтерами інших центрів, у тому числі з центрами «Червоного хреста», а також сортують, акумулюють, зберігають та розподіляють допомогу між нужденними.

Джерело