Ingka Centres відкриє ще один ТРЦ у Китаї

Шведська Ingka Centres розширює свою присутність на китайському ринку з відкриттям нового торгово-розважального центру Livat у Куньміні, столиці провінції Юньнань.

Для Ingka, яка активно розвиває торговельні простори в концепції «місця зустрічі» у Піднебесній, це вже сьоме відкриття після запуску проектів Livat Nanning, Changsha та Fuzhou.

Новий п’ятиповерховий торговельний центр був вписаний в єдиний простір з існуючим магазином IKEA. Чиста орендна площа Livat Kunming складає 46 500 кв. м, загальна кількість магазинів – понад 70.

«Новий центр є синергією ресторанів, цифрових послуг та сімейного відпочинку, забезпечуючи не тільки місце для покупок, але й для приємного проведення часу для працівників, мешканців та гостей прилеглих районів», — прокоментували в Ingka Centres.

ikea livat1 | 2

Livat Kunming стає будинком для таких світових брендів, як Tesla, MLB та Huawei. При цьому понад 40% площ комплексу займають заклади громадського харчування, задовольняючи існуючий попит. Livat Kunming також пропонує безшовний омніканальний досвід для клієнтів і брендів, надаючи їм можливість спілкуватися через програму WeChat mini. Завдяки відкриттю нового центру у Куньміні буде створено близько 3 тисяч нових робочих місць.

«Наш торговий центр є поєднанням місцевих і світових брендів, з акцентом на створення виняткового ресторанного досвіду, що відображатиме потреби та очікування мешканців», — прокоментувала Сінді Андерсен, керуючий директор Ingka Centres.

За її словами, Китай залишається для компанії ключовим ринком. Протягом 2022 року та надалі перспективі компанія продовжить розвивати концепцію «місця зустрічі» як у Піднебесній, так і на інших світових ринках.

Читайте також: IKEA орендує майже 93 тисячі квадратних метрів у торговому центрі R City Mall у Мумбаї для відкриття нового магазину

Джерело