У Краматорську збудують новий ТРЦ

У Краматорську демонтують будівлю колишнього нічного клубу «Ніка». На його місці збудують торгово-розважальний центр Paladium.

На даний момент проводиться демонтаж фасаду будівлі. Спочатку в будівлі, будівництво якої було закінчено у 1972 році, розташовувався кінотеатр «Союз». У 90-х роках тут розмістився нічний клуб «Ніка».

Однак тривалий час будівля стояла порожньою і поступово руйнувалася, частина конструкцій перебувала в аварійному стані. Пізніше на цьому місці було вирішено облаштувати ТРЦ із залученням інвесторів.

Роботи з реконструкції будівлі розпочалися ще влітку 2021 року. У червні довкола будівлі з’явилася огорожа. Новий ТРЦ називатиметься «Palladium» і розміститься на перехресті вулиць Дворцова та Ярослава Мудрого.

p | 4

Площа триповерхового ТРЦ Palladium складе 7 000 кв. м. Зелену зону з боку вул. Я. Мудрого впорядкують, а на місці старого фонтану з’явиться сухий фонтан. З іншого боку біля ТРЦ буде паркування, розраховане на 100 машиномісць.

З уже відомих орендарів у ТРЦ будуть представлені: супермаркет «СІМ’Я», АПТЕКА оптових цін, аксесуари Banana, магазин одягу «GIZIA», ювелірні вироби «SAVAM», ЮвелірЕліт, а також туристичне агентство та кінотеатр «FILMAX». Також у торговому центрі з’явиться перший у місті ресторан швидкого харчування KFC.

«Palladium» буде обладнано технологіями для людей похилого віку та людей з обмеженими фізичними можливостями.

palladium1 | 5

Орієнтовно проект реконструкції планується реалізувати до кінця 2022 року.

Джерело