У Lansing Mall відкрився безкоштовний магазин

У торговому центрі Lansing Mall, розташованому у містечку Дельта Чартер, штат Мічиган, нещодавно відкрився магазин Freetail. У новому магазині все безкоштовно.

Магазин Freetail був створений організацією Cardboard Prophets, яка допомагає бездомним та всім, хто потребує підтримки.

«У нас є їжа, предмети особистої гігієни, корм для собак, дитяче харчування, підгузки, і все це ми віддаємо безкоштовно», – розповідає Майк Карл, засновник Cardboard Prophets.

freetail store | 2

Кожен товар у магазині має свою бирку, як при звичайному шопінгу. Майк Карл вважає, що це вселяє в людей надію, і вони почуваються повноціннішими.

«Людям просто потрібна надія, особливо під час свят. Ми повинні ставитись з розумінням до тих, хто опинився у складній ситуації, та допомагати їм. Дуже важливо дарувати добро», – вважає засновник Freetail.

Карл розуміє, що означає бути бездомним, тому можливість відкрити безкоштовний магазин багато для нього означає. Магазином керують волонтери, які розділяють світогляд Майка.

«Люди приходять і кажуть: «Дякую за те, що ви робите». І це найголовніша нагорода», — каже Еллен Вілер, одна з волонтерів.

Кожен бажаючий може пожертвувати свій одяг чи інші речі. За словами Майка, найбільшою потребою є підгузки.

Джерело