ТРЦ Gulliver відкрив космічно-новорічний ярмарок на Спортивній площі

20 грудня на Спортивній площі відкрився космічно-новорічний ярмарок від ТРЦ Gulliver. Святковий настрій ярмарку створює ялинковий ліс, безліч яскравих фотозон, серед яких «Космічніша за космос» за мотивами культової анімації «Співай», а також геодом у вигляді крижаної сфери заввишки 7,5 метра. Усередині сфери транслюватимуться лазерні та проектні шоу 360°. Можливість побачити рідкісне небесне явище – Північне сяйво з’явиться у відвідувачів ярмарку завдяки колаборації Gulliver та Альфа-Банку. Окрім геодому, на ярмарку можна зустріти багато казкових персонажів – Альфа Клауса, ельфів, сову-провісника, казкаря та фантастичних хамелеонів. А ще взяти участь у розіграші подарунків.

yarmarok gulliver3 | 2

Не обійдеться на ярмарку і без глінтвейну, пуншу, пончиків чуррос, бургерів, грузинських закусок та багатьох інших смакот у тематичних будиночках.

Ми вирішили вийти за межі звичної святкової атмосфери всередині ТРЦ і відкрити ярмарок на Спортивній площі для повного занурення в атмосферу свята. Що може бути кращим за прогулянку сніжною локацією з гірляндами та смачностями після шопінгу», – коментує маркетинговий директор ТРЦ Гулівер Катерина Жураковська.

Ще одним із сюрпризів для гостей ярмарку, відвідувачів ТРЦ та гостей столиці стане щоденна трансляція святкових 3D-шоу на найбільших екранах України, розміщених на ТРЦ Gulliver.

yarmarok gulliver4 | 3
yarmarok gulliver2 | 4

Вхід до космічного новорічного ярмарку вільний.

Нагадуємо, нещодавно у ТРЦ Gulliver встановили найбільшу 3D-інсталяцію в Європі.