Нові магазини та 700 млн податків. Результати VARUS за дев’ять місяців 2024 року

Мережа супермаркетів VARUS розповіла про результати своєї діяльності за період з січня по вересень 2024 року в різних напрямках.

Про це йдеться у пресрелізі ритейлера, УРТЦ обрала найцікавіше з нього.

Так, компанія потрапила до переліку 10 найкращих бізнесів у галузі роздрібної торгівлі за зростанням доходу, за даними Індексу роздрібної торгівлі Опендатабот 2024.

Крім того, за 9 місяців цього року мережа поповнилась новими супермаркетами VARUS у Покрові, Запоріжжі, двома в Одесі та відновила в оновленому дизайні магазин в Кривому Розі.

photo 2024 10 23 09 37 55 | 1

Мобільний застосунок VARUS щомісяця використовують понад 230 000, а щоденно – понад 42 000 унікальних користувачів.

У 2023 році VARUS став першим в Україні, хто впровадив інноваційний DarkStore у Києві, що дозволяє обробляти онлайн-замовлення в шість разів швидше. 

Розширення мережі та відкриття нових магазинів дає мережі VARUS змогу створювати та надавати українцям робочі місця в різних регіонах. Мережа VARUS також продовжує працевлаштовувати внутрішньо переміщених осіб з перших днів повномасштабного вторгнення. В одному тільки місті Дніпро понад 500 ВПО отримали роботу у магазинах мережі. 

Внесок в економіку

За перше півріччя 2024 року мережа супермаркетів VARUS сплатила 700 млн грн податків та зборів до державного бюджету. Нагадаємо, що за 2023 рік цей показник склав 1,1 млрд гривень. 

Поки наші військові тримають оборону та захищають нас на фронті, наше завдання — забезпечити для них надійний тил. Кожна гривня податків, сплачена у держбюджет — це ще одна цеглинка у побудові міцної економіки України. Ми вдячні усім клієнтам супермаркетів VARUS, завдяки яким ми продовжуємо працювати та робити свій вклад у підтримку нашої держави, — коментує Марина Паніна, CFO VARUS.

Читайте також: VARUS запустив сервіс Scan&Go у Дніпрі – як він працює

У 2024 році мережа VARUS продовжувала брати участь у масштабних зборах для Збройних Сил України. Однією з ініціатив є акція “Мчимо до перемоги разом” для проєкту “ГеройCar”, який займається закупівлею автівок і передає їх на фронт. За останні кілька місяців мережа VARUS разом із клієнтами зібрали кошти на 4 автівки, які відправились на фронт, а наступні вже готуються до передачі у жовтні.

photo 2024 10 23 09 37 51 | 2