У Запоріжжі внаслідок удару КАБом пошкоджено “Епіцентр” (відео)

Внаслідок ворожого удару по Запоріжжю ввечорі, 19 жовтня, пошкоджено один з гіпермаркетів “Епіцентр”.

Про це свідчать світлини з місця удару та повідомлення голови Запорізької ОВА Івана Федорова. Зазначається, що окупаційні війська скинули на місто декілька КАБів.

Один з прильотів прийшовся за кількасот метрів від гіпермаркету, - зазначив Федоров.

Станом на 21:16 у місті восьмеро постраждалих, серед яких двоє дівчаток 9 та 13 років. Загиблих немає.

Діти у лікарні, їхній стан медики оцінюють як середньої тяжкості. Після огляду лікарів та надання першої допомоги двоє чоловіків та жінка від госпіталізації відмовилися.

*Інформація може доповнюватися...

Удар по “Епіцентру” в Харкові

Нагадаємо, що 25 травня 2024 року, окупаційна армія рф нанесла ракетний удар по Харкову, одна з ракет влучила у торговельний центр “Епіцентр”.

На той момент у гіпермаркеті могли перебувати близько 200 людей, за інформацією Харківської обласної прокуратури кількість загиблих сягнула 18 людей, поранено 48 осіб.

Читайте також: Відповідальний за знищення “Епіцентру” генерал виявився уроженцем Харківщини

Родини всіх, хто загинув під час ворожого удару по торговельному центру отримають по 1 млн грн. Всі витрати на поховання компанія візьме на себе. Сім'ям, де залишаються неповнолітні діти, "Епіцентр" виплачуватиме допомогу на кожну дитину у розмірі 10 тис. грн на місяць до досягнення 18 років. Всім постраждалим буде надане повне медичне забезпечення, компенсовані витрати на лікування та реабілітацію.