Харківська мережа Vivat відкриває першу книгарню в Луцьку

Мережа харківського видавництва Vivat відкриє свій ювілейний - десятий магазин в Луцьку.

Крамниця запрацює у листопаді 2024, магазини уже є у Харкові, Києві, Львові, Чернівцях, Вінниці та Івано-Франківську, розповів керівник роздрібної мережі Руслан Онощенко.

Про Луцьк нам мріялось давно й от, нарешті, ми знайшли простір, у якому ми зможемо зустрічати читачів. Так вийшло, що книгарня у Луцьку — наш 10 магазин. Відкриття плануємо у другій половині листопада, точну дату та програму відкриття повідомимо згодом у соцмережах книгарень, — розповів він.

Наразі триває облаштування приміщення та пошук персоналу. Книгарня Vivat у Луцьку буде на вул. Лесі Українки, 55, її площа - понад 75 м кв.

Простір буде пристосований для проведення заходів, а на полицях обіцяють представити понад 3000 найменувань книжок.

Для нас книгарні — це не просто місце продажу книжок, а й місце, де ми можемо бачитись із нашими читачами. Тому плануємо велику програму відкриття та включаємо Луцьк у сітку заходів, які ми проводимо по всій Україні перманентно: книжкові клуби, зустрічі з авторами, лекції, автограф-сесії тощо, – додає Руслан Онощенко.

Тут можна буде знайти книжки понад 140 українських та закордонних видавництв.

Читайте також: “Книгарня Є” відкрила перший магазин у Стрию (фото)

Ми намагаємося зберігати видавничі ціни на усі книжкові пропозиції, адже для нас важливо надати доступ до книжок якомога більшій кількості лучан. Наша місія — допомагати людям наповнювати життя новими враженнями та змістами. І ми дуже зациклені на тому, щоб допомогти знайти саме той текст, що припаде до душі, – додав керівник мережі.

misto.media