H&M відкриває дизайнерський pop-up у Нью-Йорку

Шведський бренд H&M готується відкрити новий pop-up магазин у нью-йоркському районі Ноліта.

Простір відкриється за адресою 372 Брум-стріт і буде доступним з 24 жовтня по 29 грудня.

H&M Ноліта пропонуватиме ретельно підібраний асортимент жіночого одягу, косметики та товарів для дому. Перед цим ритейлер відкрив магазин H&M у СоХо, що наголошує на продовженні інвестицій бренду у переорієнтацію своєї присутності в Нью-Йорку.

Ми експериментуємо з новими концепціями та дизайном магазинів у Нью-Йорку, такими як нещодавно відкритий заклад H&M у СоХо, з метою створення сучасних та привабливих просторів для наших клієнтів. З поп-апом H&M Ноліта, а також безліччю інших відкриттів магазинів у великих містах по всій Америці цієї осені ми раді зміцнити нашу спадщину, одночасно приймаючи майбутнє, - прокоментував Майкл Бомонт, регіональний керівник розширення H&M в Америці.

Концептуальний магазин Ноліта був розроблений у співпраці з дизайнерською студією з Лос-Анджелеса Perron-Roettinger і є частиною ширшої стратегії H&M щодо покращення свого купівельного досвіду по всьому світу.

Читайте також: Mango відкриває перший флагман у Вашингтоні в рамках стратегії підкорення США

Цієї осені H&M також оновлює свої магазини по всьому США, Канаді та Еквадору. Наступне відкриття буде анонсовано у Майамі в Brickell City Centre 17 жовтня.

TradeMaster