Роботи на фінальній стадії. Новий ТЦ А1 в Одесі відкриється вже на початку 2025 року (фото)

Будівництво торгового центру А1 в Одесі вже на фінальній стадії - забудовник готується передати приміщення орендарям у листопаді цього року.

Про це повідомила консалтингова компанія Retail & Development Advisor (RDA), яка виступає ексклюзивним брокером ТЦ.

1 | 1

Як зазначили в RDA, сучасний двоповерховий торговий центр А1 загальною площею 13 000 кв. м (GLA - 10 000 кв. м) розміщується в щільно населеному районі Таїрово на проспекті Небесної Сотні.

Поряд розташовані нові житлові комплекси, такі як Акварель, Кадор, Таїровські сади, Маршал Сіті та інші. Тож локація ТЦ відзначається високою інтенсивністю піхохідних і транспортних потоків, а сам район активно продовжує розвиватися. За розрахунками, ТЦ звертає увагу близько 100 тисяч осіб, у тому числі місцевих мешканців та відвідувачів із сусідніх районів. При цьому А1 буде інтегровано з 9-поверховим бізнес-центром, що додає ефект синергії та піде на продаж об’єктам комерційних об’єктів”, – уточнила менеджер з комерційної нерухомості RDA Вікторія Подік .

3 | 2

За її словами, орендар-мікс ТЦ покриває всі базові потреби відвідувачів. В А1 будуть представлені продуктовий супермаркет, магазини техніки та електроніки, товари для дому, fashion-оператори, ювелірні вироби, товари базового попиту, дитячі та спортивні товари тощо.

Також в торговельному центрі запланована реалізація фуд-корту площею близько 1000 кв. м. Для автомобілістів поруч з ТЦ буде забезпечена наземна парковка на 300 машин.

6 | 3

У групі компаній Акварелі, що займається реалізацією проєкту, додали, що будівництво А1 на фінальній стадії, а відкриття ТЦ заплановано вже на перший квартал наступного року.

Загальнобудівельні та фасадні роботи виконані на 100%, а інженерні мережі, обладнання, ліфтове господарство, освітлення, ескалатори та оздоблювальні роботи планується завершити до середини жовтня. Тому вже в листопаді маємо намір розпочати процес передачі приміщень орендарям для здійснення адаптаційних робіт, – завершить співвласник групи компаній Акварелі Дмитро Паращишен.

4 | 4

Читайте також: Компанія Retail&Development Advisor стала членом Української Ради Торгових Центрів

*Довідка. Retail & Development Advisor - українська консалтингова компанія, що надає повний комплекс послуг у сфері торгової та офісної нерухомості. Пропонує послуги розробки архітектурної концепції, брокерства, управління нерухомістю, аутсорсингу відділу розвитку/оренди ТЦ, аналітики ринку тощо.