Фокус на малі міста. COMFY відкрив магазини нового формату на Київщині та Вінничині

Мережа магазинів техніки та електроніки COMFY продовжує масштабувати офлайн мережу в регіонах.

У вересні ритейлер відкрив два нові магазини — флагманського формату у Ходосівці на Київщині та нового формату для малих міст у м. Могилів-Подільський на Вінниччині. Відтепер мережа налічує 105 магазинів. Про це УРТЦ повідомили у прес-службі компанії.

hodosivka 1 scaled | 1

У Ходосівці ритейлер відкрив свій флагманський магазин оновленого формату, його загальна площа становить 1000 кв. м. Це дозволяє представити найширший асортимент товарів та велику кількість демозон та бренд-зон різних брендів.

Відкриття COMFY у Ходосівці — це продовження розвитку мережі в Києві та області. Магазин розташований у найбільшому заміському ритейл-майданчику столиці, що включає ТРЦ та унікальний для України формат аутлет-містечка.

Відкриття у м. Могилів-Подільський — це продовження фокусу на розвиток у малих містах. Загальна площа магазину тут — 500 кв. м. Простір розташований за адресою вул. Ставицька, 43.

В обох магазинах, як і по всій мережі СОMFY, реалізована також і сучасна концепція зони видачі онлайн-замовлень. Робота побудована за принципом fast track. Це означає, що завдяки ефективній організації бізнес-процесів покупець отримує замовлення в середньому за дві хвилини.

Читайте також: “Алло” у ІІІ кварталі 2024 року відкрила один новий та оновила 23 магазини

*Довідка. З початку 2024 року COMFY відкрили чотири нові магазини та оновили 60% мережі. До кінця року заплановано відкриття ще п’яти нових магазинів та повне оновлення мережі.