PUMA відкриє магазин формату outlet в Одесі у ТРЦ “Меркурій”

Світовий ритейлер з виробництва спортивного одягу, взуття та аксесуарів PUMA готується відкрити новий магазин формату outlet у одеському ТРЦ “Меркурій”.

Площа нового магазину складатиме 491,6 м кв, а про офіційну дату відкриття буде оголошено незабаром.

Оформленням угоди займалася міжнародна компанія Colliers, залучена в ролі консультанта.

Відкриття магазину PUMA стане значною подією для всієї Одеси. Формат outlet дозволить мешканцям міста Подільська (колишнього Котовська) купувати якісний та актуальний спортивний одяг і взуття за доступними цінами. Ми пишаємося тим, що можемо сприяти експансії міжнародних брендів на українському ринку та підтримувати їх розвиток у ключових регіонах країни, — прокоментувала Галина Чоловська, експертка Colliers Ukraine у сегменті торговельної нерухомості.

PUMA встановила безкоштовні локери

Раніше ми розповідали, що PUMA разом з Львівською міською радою та ГО "PROBIG" встановили перші у Львові безкоштовні спортивні локери.

Вони доступні для всіх відвідувачів локації, а ініціаторами такого заходу стали бігова спільнота спільно із засновницею бігового клубу PROBIG та начальницею відділу спорту військових Львівської міськради Орисею Демʼянюк.

Читайте також: PUMA представила лімітовану колаборацію з Porsche

Локер – це спеціальний контейнер, який надає функціонал роздягальні спортивного залу за його межами. Як виглядає брендова локація, дивіться в матеріалі.