“Епіцентр” відкрив свій перший ТРЦ в Чабанах – деталі

Відкриття ТРЦ Епіцентр відбулося 28 вересня в смт Чабани, що неподалік столиці. Торгово-розважальний центр розташований за адресою Одеське шосе, 8, де раніше працював гіпермаркет мережі Нова Лінія. Після масштабної перебудови торговий об'єкт став у 2,5 рази більшим. Загальна площа двоповерхового ТРЦ склала понад 96 000 кв. м.

Минулими вихідними відкрилася перша черга ТРЦ з усіма торговими форматами мережі Епіцентр. На першому поверсі працюють великий Food Market і Садовий центр із власним озером та штучним водоспадом під відкритим небом. В теплу пору року літній майданчик також буде облаштовано посадковими місцями для відвідувачів ресторанів Food Market, зоною для прогулянок та відпочинку, а також LED-екраном. В майбутньому це дозволить компанії використовувати локацію для проведення різноманітних подій і трансляцій.

Епіцентр-відкрив-свій-перший-ТРЦ-в-Чабанах---деталі-2
Епіцентр-відкрив-свій-перший-ТРЦ-в-Чабанах---деталі-3

На першому поверсі ТРЦ розмістилися магазин Intersport, аптека, відділення банку, Мультисервіс, відділ побутових товарів, парфумерно-косметичний бутік Mon Cheri, зоомагазин Lapki, Automall та вже звичні для мережі відділи з широким асортиментом товарів для будівництва, ремонту та оздоблення осель.

Що стосується другого поверху, тот тут розташувались дитячий магазин E.Pic, Галереї Деко, Центр Меблів, Студія світла, Центр техніки ЦЕТЕ, товари для відпочинку All4Rest, Кераміка центр та інші.

Епіцентр-відкрив-свій-перший-ТРЦ-в-Чабанах---деталі-5

Пізніше компанія планує відкрити на другому поверсі великий сімейний парк розваг EPILAND площею понад 5000 кв. м, що буде орієнтований на дітей віком до 12 років. Поруч з парком розваг буде облаштовано фуд-корт та торгову галерею з різноманітними магазинами. Зокрема, вже відомо про плани відкриття в ТРЦ магазину популярного в Україні польського fashion-бренду Sinsay площею більш ніж 1100 кв. м, а також інших національних та міжнародних торгових операторів.

Епіцентр-відкрив-свій-перший-ТРЦ-в-Чабанах---деталі-4

"Tenant-mix першого ТРЦ Епіцентр в Чабанах у поєднанні з сімейним парком розваг та магазинами орендарів буде закривати всі щоденні потреби мешканців приміської агломерації, яка проживає вздовж Одеського шосе. Новий ТРЦ вирізняється просторими торговими галереями, сучасними фасадами та великими атріумами, що забезпечують проникнення денного світла всередину будівлі, а також оглядовість вітрин магазинів другого поверху. Велика підземна парковка на 847 машиномісць слугуватиме надійним укриттям для відвідувачів під час повітряних тривог", - зазначила директорка напрямку ексклюзивних концептів та розвитку компанії "Епіцентр К" Вікторія Зеленська.

Читайте також: Вимоги українських бізнесів до складської нерухомості змінилися. Аналітика ринку та тренди розвитку на 2025

В компанії заявляють, що новий ТРЦ працюватиме навіть під час відключень електроенергії, адже обладнаний потужною дизельгенераторною установкою. Додатково компанія встановила на даху сонячні панелі, які забезпечуватимуть часткову енергонезалежність будівлі.