Компанія Retail&Development Advisor стала членом Української Ради Торгових Центрів

Retail&Development Advisor (RDA) - одна з найбільших консалтингових компаній у галузі ритейлу та комерційної нерухомості, що вже 11 років працює на українському ринку.

Партнерами компанії є такі відомі міжнародні бренди, як Adidas, Vodafone, Jack Wolfskin, JYSK, Metro, New Yorker, LC Waikiki, Colin’s, ROY ROBSON, та лідери національного ритейлу, зокрема Rozetka, АТБ, EVA, Алло, КОЛО, Укрзолото, Золотий Вік, Prostor, Люксоптика, Eldorado, Intertop та інші.

RDA надає повний комплекс послуг у сфері торговельної та офісної нерухомості. Серед послуг RDA для девелоперів: 

  • Маркетингова концепція;
  • Архітектурна концепція;
  • Фінансова модель проєктів;
  • Предброкеридж;
  • Брокеридж;
  • Управління нерухомістю.

Так, RDA займалися брокериджем ТРЦ Nikolsky та ТРЦ Retroville у столиці, розробляли концепції ТРК Apollo, БФК Lake Plaza, ТРЦ Happy Mall, “Злата Плаза” та інших.

Нещодавно генеральний директор RDA Андрій Лотоцький анонсував відкриття одразу восьми торговельних та торговельно-розважальних центрів у найближчі три роки.

За підсумками 2023 року компанія в черговий раз була визнана кращим консультантом з торговельної нерухомості в Україні, виборовши перемогу всеукраїнської галузевої премії RAU Awards-2023.

Про Українську Раду Торгових Центрів

Українська Рада Торгових Центрів (УРТЦ) є некомерційною організацією, яка об'єднує ключових учасників ринку торговельної нерухомості: власників і девелоперів торгових центрів, а також компанії, пов'язані з будівництвом і обслуговуванням ТРЦ.

УРТЦ заснована в 2020 році. Головними завданнями УРТЦ є: просування ролі торгових центрів в економічній і соціальній сфері життя суспільства, лобіювання інтересів галузі на рівні уряду, стандартизація ринку відповідно до світових норм, нетворкінг учасників ринку, проведення досліджень та ін.

Читайте також: Sinsay, Thrash!Траш! та інші: ТЦ “Покровський” у Рівному перезапускається з новими “якорями”