McDonald’s реконструює один з найстарших ресторанів в Україні

Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald’s закриває на реконструкцію ще один популярний заклад у Києві.

Так, з 24 вересня не працює ресторан на Севастопольській площі столиці. Біля закладу з’явився стенд із написом “Зачиняємося на ремонт, аби стати кращими”.

За даними київських ЗМІ, ресторан не працюватиме щонайменше три місяці.

McDonald’s на Севастопольській площі є одним з найстаріших закладів американської компанії в Україні. Він почав роботу в 1997 році та став другим рестораном мережі.

photo 2024 09 23 19 39 10 | 1

Реконструкція McDonald’s на Вокзальній

Раніше ми розповідали, що McDonald's на Вокзальній площі в Києві стане першим в країні закладом мережі з пасажирським ліфтом для безбар'єрного доступу на другий поверх.

Директор з розвитку компанії Віталій Стефурак розповів, що ресторан повністю перебудують, оскільки за 25 років роботи він “технологічно застарів”.

Ми додамо пасажирський ліфт для відвідувачів, а також окремий ліфт для доставляння продукції на другий поверх, що позитивно вплине на швидкість обслуговування, — пояснив він.

Читайте також: Як у McDonaldʼs. Мережа АЗС ОККО запустила формат сервіс видачі готових страв

Оновлений McDonald’s буде двоповерховим, матиме терасу на другому поверсі, а в екстер’єрі нового закладу використають традиційний для мережі темно-зелений колір, перший поверх облицюють стилізованими під дерево панелями.

Вікно McExpress тепер буде на центральній частині фасаду, поблизу входу. Заклад буде оточений невисоким парканчиком та матиме літню терасу для відвідувачів.