Власник мережі аптек “Подорожник” збудує свою першу приватну клініку у Львові

У Львові, в районі Сихів старий одноповерховий перебудують під триповерхову приватну поліклініку.

Цікаво, що реалізовуватиме проєкт компанія ТзОВ "Медпарк Логістик", власником якої є Олександр Федечко – бенефіціар відомої мережі аптек "Подорожник".

Відповідні містобудівні умови та обмеження представили на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради 14 вересня.

Планується реконструювати колишній магазин на вул. Хоткевича, 8 у Львові, де свого часу працювала також ветклініка. Об’єкт розташований на ділянці площею 0,11 га, що перебуває у приватній власності ТзОВ "Медпарк Логістик" та призначена для будівництва закладів охорони здоров’я.

ТзОВ «Медпарк Логістик» звернулася в міську раду за містобудівними умовами і обмеженнями. На перших візуалізаціях видно, що одноповерховий магазин розбудують під триповерхову поліклініку. Довкола нової будівлі облаштують інклюзивний громадський простір.

do | 1
pislya | 2

Йдеться про формування приватного медзакладу для забезпечення потреб мешканців району. Там будуть кабінети, діагностика, основні простори для надання медичних послуг, – розповів головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Читайте також: Мережа ОККО відкрила ще одну АЗС у новому форматі Drive – особливості (фото)

*Довідка. ТзОВ «Медпарк Логістик» зареєстроване у жовтні 2022 року у Львові та займається орендою нерухомості. Власником компанії є бенефіціар відомої мережі аптек «Подорожник» Олександр Федечко.

Zaxid.net