Новий формат Edutainment. У Galaxy Park розповіли про майбутній простір в ТРЦ Ocean Mall

У Голосіївському районі столиці триває будівництво торговельно-розважального центру Ocean Mall. Відкриття об’єкту в компанії анонсують на зиму 2024/2025, тож у ТРЦ починають розкривати подробиці про майбутніх якірних орендарів.

Один з них - парк розваг Galaxy Park, який обіцяє представити абсолютно новий для України формат Edutainment. Про те, що особливого у майбутньому парку та на якому етапі його будівництво, розповіла керівниця проєктів мережі Galaxy Park Альона Гуменюк. УРТЦ пропонує головне з її коментаря.

Новий формат Galaxy Park в ТРЦ Ocean Mall

Ми запропонуємо абсолютно новий для України формат Edutainment – це сучасні розваги в освітньому просторі, тобто сам інтер’єр нашого парку буде присвячений цікавим фактам та досягненням. 

Усім відвідувачам буде не лише цікаво розважатися на найсучасніших атракціонах в країні, а й просто перебувати в крутому і цікавому просторі.

Один із ключових компонентів нашого флагманського проєкту Galaxy Park в Ocean Mall – це віртуальна та доповнена реальність. В проєкті передбачена окрема зона з найбільш сучасними атракціонами та комп’ютерними технологіями, де кожний відвідувач зможе доторкнутись до найсучасніших досягнень в сфері комп’ютерних розваг, зануритись в улюблені світи та зустріти різноманітних героїв завдяки доповненій реальності.

Безпека та надійність

Безкомпромісний рівень контролю якості та безпеки усіх елементів в Galaxy Park – це наша принципова позиція. Ми встановлюємо обладнання виключно провідних світових виробників які мають відповідні сертифікати безпеки та якості, інших ми навіть не обговорюємо. Більше того, на фоні останніх подій в сфері енергозабезпечення, ми запровадили спеціальні рішення для забезпечення енергонезалежності нашого проєкту. 

Ми впевнені, що ніяки зовнішні фактори не вплинуть та дозвілля наших відвідувачів. 

Окрім цього ми забезпечуємо інформативну навігацію та спеціально розрахували шляхи евакуації до укриття в ТРЦ і наші гості зможуть добратися до безпечного простору за лічені хвилини від будь якої точки Galaxy Park.  

Етап робіт

Наближається момент відкриття ТРЦ, тож ми сфокусовані на фінальних етапах постачання обладнання та починаємо працювати над оздобленням парку розваг. Проєктні розробки завершені, активно розпочинається монтаж інженерних мереж. Найближчим часом ми зробимо окремі анонси з приводу дат відкриття та спеціальних умов для наших відвідувачів, які будуть приурочені до масштабного відкриття ТРЦ.

Очікування від ТРЦ Ocean Mall

Флагманський проєкт комерційної нерухомості столиці завдає певний рівень для своїх партнерів – вони мають бути сучасними, комфортними та просто кращими в своїх сегментах. Саме тому ми робимо в Ocean Mall свій флагманський проєкт, де будуть присутні багато нових атракціонів і мешканці та гості столиці зможуть відчути найновіші технології в сфері розваг. 

Читайте також: Inditex наростив виторг в Україні до 2 млрд грн за кілька місяців роботи магазинів

Ми впевнені, що ТРЦ завдаватиме тренд на новий рівень комфорту та емоцій на багато років вперед і Galaxy Park точно буде відповідати найкращим світовим кейсам. Це буде наш третій проєкт в мережі мегамолів і досвід попередніх проєктів дозволяють нам бути впевненими щодо спільного майбутнього ТРЦ Ocean Mall та Galaxy Park.