У Харкові внаслідок ракетного удару пошкоджено ТЦ “Таргет” (відео)

У Харкові внаслідок ракетного обстрілу пошкоджено торговельний центр "Таргет". У неділю, 1 вересня, ворог завдав по місту близько 10 ударів, тип ракет та наслідки уточнюються.

За повідомленнями ОВА, влучання відбулися виключно по цивільній інфраструктурі, постраждали ТЦ, магазини, відділення "Нової Пошти", Палац Спорту, цивільні автівки та інфраструктура газогону. Можливо було застосовано балістичні ракети "Іскандер".

photo 2024 09 01 16 47 13 | 1

За інформацією станом на 14:45 у місті вже 29 поранених, загиблих немає, однак двоє дорослих та двоє дітей у важкому стані.

Ударів завдано по 3 локаціям: Харківський палац спорту, торговельний центр у Салтівському районі, близько Гідропарка у Київському районі, - пише Олег Синєгубов, голова Харківської обласної державної адміністрації.

Відео ушкоджень ТЦ "Таргет" публікують місцеві ЗМІ та телеграм-канали. Зокрема через пошкодження газопроводу біля торговельного центру зайнялася пожежа.

Оновлено. За декілька годин кількість поранених зросла до понад 40 харків'ян, серед них - 5 дітей, двоє медиків та двоє рятувальників. Міський голова Ігор Терехов повідомив, що повідомив, що ворог застосував тактику повторних ударів. Коли на місце прильотів прибули рятувальники та медики, він здійснив повторний обстріл.