У Бухаресті відкрили другу чергу найбільшого спеціалізованого аутлет-центру

У столиці Румунії Бухаресті офіційно відкрили другу чергу проєкту FASHION HOUSE Outlet Center Pallady.

Як повідомляє Across Magazine, на перший план у другій черзі ТРЦ вивели відомі фешн-бренди, такі як Adidas, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Under Armour, D'S Damat, Guess, Chic Chic та інші.

З розширенням на понад 5700 кв. м загальна площа аутлет-центру сягає майже 14 000 кв. м, а орендна займає понад 70% з неї. Загальна сума інвестицій у розвиток всього FASHION HOUSE Pallady - 45 мільйонів євро.

Таким чином, FASHION HOUSE Pallady заявляє про себе як дуже привабливе місце для розумних покупок на сході Бухареста, пропонуючи покупцям знижки від 30% до 70% в більш ніж 45 аутлетах. Центр має особливу архітектуру, натхненну міжвоєнним Бухарестом, що створює спокійну атмосферу для відвідувачів.

Ми надзвичайно раді відкрити другу чергу FASHION HOUSE Outlet Center Pallady, — каже Брендон О'Райлі, керуючий директор FASHION HOUSE Group і Liebrecht & wood Romania. "З новими відомими брендами, які приєднуються до Центру, ми продовжуємо пропонувати нашим клієнтам унікальний досвід покупок, пропонуючи можливість відпочити за розумним шопінгом лише за кілька хвилин від міста. Таким чином, FASHION HOUSE Pallady стає основним напрямком для всіх, хто шукає якісні продукти за доступними цінами.

Читайте також: Givenchy відкриває перший флагман у Лон-Анджелесі в культовій будівлі (фото)

Це другий аутлет-центр FASHION HOUSE, відкритий у Бухаресті після першого, відкритого в 2008 році в західній частині міста.