У ТРЦ Respublika Park повідомили про важливу кадрову зміну

Столичний ТРЦ Respublika Park оголосив про призначення Світлани Горюнової на посаду Директора департаменту оренди.

Це рішення є частиною стратегії розвитку ТРЦ, спрямованої на посилення позицій на ринку комерційної нерухомості та знаменує наступний етап у розвитку ТРЦ, який досяг значних результатів під керівництвом команди на чолі з Оленою Яценко, розповіли УРТЦ у прес-службі Respublika Park.

Олена Яценко працювала в Respublika Park понад 4 роки, останні 2 роки очолюючи комерційний напрямок ТРЦ та досягла на цій посаді вагомих результатів. За час її керівництва заповнюваність ТРЦ сягнула 85%. На сьогодні у ТРЦ представлені всі ключові українські та міжнародні бренди, загальна кількість орендарів перевищила 340, а сам Respublika Park став одним з найвідвідуваніших торгових центрів столиці.

Світлана Горюнова, яка тепер очолить комерційний напрямок, має 12-річний досвід роботи у сфері розвитку та роздрібної торгівлі. До свого нового призначення вона обіймала посаду провідного менеджера комерційного відділу ТРЦ Respublika Park з серпня 2019 року. На цій посаді Світлана відповідала за розробку концепції торгового центру, координацію процесу оренди та оптимізацію планування простору.

Юлія Щаслива, СЕО ТРЦ Respublika Park, коментує призначення: “Світлана Горюнова продемонструвала виняткові лідерські якості та глибоке розуміння ринку комерційної нерухомості. Її досвід та інноваційний підхід будуть визначальними у подальшому розвитку нашого ТРЦ”.

Професійний шлях Світлани Горюнової включає роботу в таких відомих ТРЦ, як Sky Mall у Києві та Donetsk City у Донецьку. Її експертиза охоплює широкий спектр питань: від пошуку орендарів та ведення переговорів до управління фінансовою звітністю, розробки маркетингових стратегій.

Читайте також: ТРЦ Respublika Park пояснив деталі переходу на імпортну електроенергію

Світлана Горюнова прокоментувала своє призначення так:

 Я надзвичайно рада можливості очолити департамент оренди ТРЦ Respublika Park. Наш центр вже є лідером ринку, і я бачу величезний потенціал для подальшого зростання. Мій пріоритет – створення унікального середовища для наших відвідувачів та партнерів, яке поєднує інноваційні рітейл-концепції з захоплюючими розважальними можливостями. Разом з нашою командою ми працюватимемо над тим, щоб Respublika Park був місцем, де люди із задоволенням проводять час, роблять покупки та відпочивають.