У майбутньому ТЦ Pokrovsky з’явиться перший в Ізмаїлі магазин Anabel Arto

Компанія UTG, яка виступає розробником концепції та ексклюзивним брокером нового торговельного центру у Ізмаїлі Pokrovsky, розкрила ще одного орендаря майбутнього ТЦ.

Ним стане бренд Anabel Arto, який відкриється на 2 поверсі торговельного центру на площі 61,2 м кв.

Компанія UTG, яка виступає розробником концепції та ексклюзивним брокером нового торгового центру у Ізмаїлі Pokrovsky, продовжує залучати нових орендарів, головне завдання – зробити його унікальним для жителів міста, залучивши мережевих операторів, магазинів яких ще немає в Ізмаїлі, - пояснюють в компанії.

Магазин цього бренду стане першим у місті, додають в UTG.

Про ТЦ Pokrovsky

Раніше ми розповідали, що в історичному центрі міста Ізмаїл в Одеській області готується до відкриття професійний двоповерховий торговельний центр Pokrovsky.

ТЦ відкриється біля центрального ринку до кінця поточного року, повідомляє компанія UTG, яка виступає розробником концепції та ексклюзивним брокером нового об’єкту.

Pokrovsky має підземний паркінг на 78 машиномісць, а його загальна площа - 5 300 м кв.

Читайте також: У центрі Чернівців продадуть старе ДЕПО для будівництва сучасного ТРЦ

У рамках розробленої концепції, в торговельному центрі з’являться наступні популярні оператори: супермаркет "Таврія В", дрогері, аптека, ювелірний магазин, а також нові для цього міста магазини та універмаги одягу та взуття українських і міжнародних брендів, магазини косметики, електроніки та інші.