EVA направить на виплату дивідендів 30% чистого прибутку – скільки отримають акціонери

ТОВ "Руш", що володіє мережею магазинів EVA, направить 148,5 млн грн на виплату дивідендів із чистого прибутку за І квартал 2024 року.

Єдиний учасник ТОВ ухвалив відповідне рішення 24 липня, йдеться у системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР).

На виплату дивідендів вирішили спрямувати 30% чистого прибутку за I квартал 2024 року, що становить 148,5 млн грн.

Виплата дивідендів буде здійснена протягом півроку з моменту ухвалення рішення.

*Довідка. Дохід компанії за 2023 рік зріс на 33,7%, до 21 млрд грн, чистий прибуток – на 26%, до 2,2 млрд грн, а вартість активів – на 45,2%, до 15,03 млрд грн. У 2023 році EVA сплатила 2,02 млрд грн податків і зборів до бюджетів усіх рівнів.

Новий формат EVA

Раніше ми розповідали, що у львівському ТРЦ Victoria Gardens відкрився другий магазин нового суббренду мережі EVA - преміальний формат EVA BEAUTY.

Перша точка такого формату наприкінці минулого року почала роботу в столичному ТРЦ Respublika Park. Площа магазину у Львові складає 350 м кв.

Від звичайних точок мережі ці відрізняються розширеним асортиментом товарів для догляду в професійному та елітному сегментах, а також особливим акцентом на сервіси та можливості тестування продукції.

Читайте також: Компанія співвласників Varus та Eva постачатиме продукти харчування військовим у Запоріжжя

На відміну від столичного EVA BEAUTY тут не передбачений салон краси та зона майстеркласів. 

Однак у мережі запевняють, що планують надалі відкривати магазини нового формату більших площ, з усіма сервісами.