Sinsay, Victoria’s Secret та інші. “Епіцентр” розкрив перших орендарів ТРЦ GALLERY Green під Києвом

Польська fashion-група LPP відкриє магазин бренду Sinsay в торгово-розважальному центрі GALLERY Green, який споруджується компанією "Епіцентр К" в селищі Чабани Київської області.

Про це УРТЦ повідомили у прес-службі компанії.

Перший повноцінний ТРЦ від “Епіцентру” анонсований до відкриття вже наприкінці 2024 року. Його загальна площа становитиме 96 тис. кв. м, орендна - 62 тис. кв.м. З них 51 тис. кв. м займатиме сам “Епіцентр, а ще 3 000 кв. м - сімейний парк розваг EPILAND.

Тепер у ритейлера повідомили про залучення ще низки орендарів торгової галереї, зокрема польської групи LPP. Компанія відкриє в ТРЦ GALLERY Green великий магазин Sinsay, що займатиме понад 1130 кв. м площі.

Наша стратегія полягає в тому, щоб об'єднати під брендом GALLERY інноваційні торгові концепти мережі Епіцентр, сімейні парки розваг EPILAND та торгову галерею, що складатиметься з відомих національних та міжнародних торгових мереж. Тож ми з радістю анонсуємо відкриття в ТРЦ GALLERY Green магазину Sinsay - одного з найпопулярніших в Україні брендів одягу, взуття та аксесуарів, - прокоментувала керівниця департаменту розвитку ТРЦ компанії "Епіцентр К" Катерина Весна.

Окрім Sinsay, у прес-службі повідомили про залучення до проєкту низки інших торгових операторів, серед них: Victoria's Secret (95 кв. м), FAMO (76 кв. м), Brabrabra (50 кв. м), Секунда 32 (кв. м) та інші. Крім того, концепція ТРЦ передбачає відкриття фуд-корту, до якого вже доєдналися Львівські круасани (52 кв. м), ресторан Menya Musashi (69 кв. м) та затишна кав'ярня Brewsel (26 кв. м).

foto fudkort | 1

Додатково в GALLERY Green працюватиме продуктовий супермаркет Food Market площею 3 000 кв. м із власними ресторанами, які матимуть вихід до озера у внутрішньому дворі ТРЦ. Серед інших операторів торгової галереї також можна відзначити Intersport (1 500 кв. м) та дитячий магазин E.Pic (1 600 кв. м).

В співробітництві з компанією "Епіцентр К" ми бачимо великі можливості для синергії та обопільного зростання. Наша зацікавленість у відкритті магазину в Чабанах зумовлена цілою низкою переваг, які матиме ТРЦ GALLERY Green. В першу чергу - це потужні "якірні орендарі" у вигляді торгових форматів мережі Епіцентр та парку розваг EPILAND. Вони забезпечать високий трафік відвідувачів та стабільність роботи як магазину Sinsay, так і всього торгово-розважального комплексу, - зазначив генеральний директор LPP Ukraine Ярема Івахів.

foto galereya | 2

Читайте також: Відповідальний за знищення “Епіцентру” генерал виявився уроженцем Харківщини

*Довідка. Паралельно з будівництвом ТРЦ GALLERY Green компанія "Епіцентр К" веде роботу над запуском ще двох великих ТРЦ, зокрема ТРЦ GALLERY Bucha та ТРЦ GALLERY Lviv.