Мережа “Фора” провела ребрендинг – новий стиль ритейлера (фото)

Креативна агенція Taktika провела ребрендинг мережі продуктових магазинів "Фора". 

Бренд отримав новий дизайн для зовнішньої реклами, соціальних мереж і оформлення магазинів, повідомляють УРТЦ у прес-службі агенції.

Зазначається, що цьогоріч компанія змінила підхід до форматів своїх точок і звернулася із цим запитом до Taktika, щоб оновити айдентику.

Дизайн ритейлера мав стати більш сучасним, щоб відповідати трендам сьогодення та яскравіше представляти бренд.

vctr.media 1719916432 | 1

Taktika оновила айдентику “Фора”, розробивши нові фірмові елементи. Зокрема, запропонували нові принципи верстки для макетів у всіх каналах комунікацій – від вітрин до соцмереж. 

Ми розуміли, що, як і в будь-якого продуктового ритейлу, маркетинг "Фора" – це про велику кількість потокової онлайн і офлайн комунікації: цінники, постери, каталоги тощо. Для всього цього потрібно було створити дизайн-систему з достатньою кількістю елементів. Наш брендбук мав полегшувати життя дизайн-команді клієнта та містити достатню кількість шаблонів з яких можна «зібрати» будь-який матеріал, – розповідає Ілля Почкун, креативний директор Taktika.

Логотип оновили таким чином, щоб він не втратив впізнаваність і можна було не змінювати вивіски у всій мережі одночасно.

vctr.media 1719916334 | 2

Також маркетологи “освіжили” головні кольори мережі – зелений і червоний та додали до них нові - фіолетовий, жовтий та блакитний.

Ритейлеру запропонували нові акцентні шрифти, завдяки чому дизайн став виглядати сучасніше.

Читайте також: Відома харківська мережа ресторанів змінює назву через 13 років роботи

Оновлення айдентики мережі  – це не лише модний тренд, але й стратегічний крок для залучення та утримання гостей. Хотілось, щоб у майбутньому магазини як ззовні, так і всередині, чи будь-яка згадка про бренд «Фора», – були впізнавані та об’єднані єдиним стилем. Нам здається, що оновлена айдентика вийшла яскравою та сучасною, – коментує креативний директор "Фора" Юрій Шипота.

vctr.media 1719927395 | 3