IKEA запускає новий формат магазинів прямо у телефонній будці

Шведська мережа IKEA відкриває в Австралії новий, креативний формат магазинів - у телефонній будці.

Яскраво-жовта телефонна будка ритейлера з’явиться у Саншайн-Кост, в Ньюкаслі та Джилонгу, щоб показати покупцям у регіональних центрах, що вони також можуть робити покупки в IKEA, навіть якщо вони живуть далеко від самого гіпермаркету.

Телефонні будки будуть доступні біля Alex Surf Club в Александрі Хедленд у Саншайн-Кос, в Dixon Park Beach у Ньюкаслі 27 червня та в Steampacket Gardens у Джилонгу 2 липня.

Всередині відвідувачі зможуть подивитися, як взаємодіяти з IKEA та робити покупки через їхній канал віддаленого шопінгу, доступний телефоном та через Інтернет.

У будці є спеціальний планшет, за допомогою якого можна зв’язатись з клієнтським центром IKEA, де клієнти можуть скористатися всіма можливостями дистанційного шопінгу, зокрема зробити замовлення або забронювати віртуальну особисту зустріч для проєктування кухні.

Такий формат дистанційного шопінгу допоможе покупцям легко здійснити покупку разом зі спеціалістом IKEA, який супроводжує їх протягом усього процесу по телефону, в чаті або через Facebook Messenger.

Читайте також: Японський супермаркет запустив “надповільну” касу і різко наростив продажі

Клієнти також можуть записатися на віртуальну зустріч, щоб отримати консультацію експерта один на один для проєктування простору своєї мрії та планування більш складних проєктів з облаштування житла, таких як кухні, шафи та вітальні для зберігання речей.

The Stable