В Одесі зруйновано склад мережі “Таврія В” (фото)

У Одесі, внаслідок ранкового ракетного удару 24 червня, зруйновано склад великої торговельної мережі.

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора, за даними слідства, пошкоджено також житлові будинки та автомобілі, що розташовувались поруч.

Огляд місця влучання триває, повний перелік руйнувань та пошкоджень встановлюється. На місцях подій прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують наслідки збройної агресії рф.

photo 2024 06 24 12 08 40 | 1

Хоча у дописі генпрокуратури не повідомляється, про склад якої мережі йдеться, місцеві ЗМІ зазначають, що мова про місцевого ритейлера “Таврія В”.

Після попереднього прильоту укриття упорядкували, і в нього почало ходити набагато більше людей, хоча звичайно ж не всі. Частина традиційно проводить час на вулиці у перекурах та розмовах. Сьогодні о 8:00 закінчилася нічна зміна, люди вийшли, а о 8:03 прилетіла ракета. Частина співробітників була саме на вулиці в момент вибуху, їм пощастило, що поряд була фура, вона прикрила їх, — повідомляє джерело.

На складі зайнялася масштабна пожежа, яку вдалося приборкати близько 12 години дня.

*Доповнено. Пізніше у мережі підтвердили влучання ракети у їхній склад. СЕО мережі Віталій Карандо зазначив, що за попередніми оцінками, збитки можуть сягати 300 млн грн. Зруйновано близько 20 000 кв.м єдиного складу мережі, зазначає Карандо. Його загальна площа – 52 000 кв.м. На складі зберігалися продукти харчування, побутова хімія та товари для дому.

photo 2024 06 24 09 13 39 | 2

Обстріл складу “Таврія В” у 2023 році

Це не перше влучання у склади ритейлера, раніше ми розповідали, що 14 червня 2023 року ворожа ракета поцілила у продовольчий склад мережі "Таврія В" в Одесі.

Зазначається, що основний удар прийшовся по відділу дитячих товарів, де зберігались підгузки, дитяче харчування, товари жіночої гігієни.

Читайте також: Понад 1000 магазинів у Харкові зможе працювати у разі блекауту

На жаль, тоді загинуло троє співробітників ритейлера, ще четверо було сильно поранено.