У Львові на АЗК ОККО відкрився новий корнер АЛЛО Express (фото)

У Львові на АЗС ОККО, що на вулиці Личаківській, 152-Б, відкрився корнер АЛЛО Express. На ньому можна придбати дрібну електроніку або забрати своє замовлення з маркетплейсу ритейлера.

Про це УРТЦ повідомляє прес-служба мережі.

Це вже друга точка видачі АЛЛО Express у Львові: першу було відкрито в кінці грудня на вул. Стрийській, 45-Ж. Загалом у Львові працюють 13 магазинів мережі АЛЛО.

Відкриття АЛЛО Express – це стратегічне завдання компанії у поточному році. Ми відкриваємо точки видачі там, де відсутні магазини АЛЛО, адже для значної кількості клієнтів є потреба швидкого і зручного отримання онлайн-замовлень. Корнер на АЗК ОККО – це чудова можливість для львів'ян-автомобілістів безкоштовно забирати покупки просто по дорозі і зекономити час, заправляючи своє авто, – коментує Микола Астапов, директор із розвитку та форматів компанії "АЛЛО".

korner allo express u lvovi scaled | 1

В АЛЛО Express на Личаківській можна придбати найпотрібніші аксесуари: навушники, павербанки, картки пам'яті, захисне скло та плівку для екрана, стартові пакети телеком-операторів, автотовари, рації, саперні лопатки та все, що може раптово знадобитися.

За потреби клієнтам допоможуть із налаштуванням нового гаджета, активацією ліцензійних програм чи додатковою гарантією. Новий АЛЛО Express працює з 09:00 до 21:00.

Тренд, коли українці дедалі частіше віддають перевагу онлайн-замовленням, триває. Майже половина продажів АЛЛО припадає на онлайн, тому кожному клієнту важливо надати можливість отримувати замовлення поряд із домом чи місцем роботи, відзначають у компанії.

Читайте також: Попит на кліматичну техніку росте попри складну ситуацію в енергетиці – аналітика OLX

З літа 2023 року у Київській та Львівській областях вже відкрито сім точок видачі АЛЛО Express, причому три з них – у форматі корнера.