“Епіцентр” відкриває перший магазин нового формату в Луцьку

Мережа гіпермаркетів “Епіцентр” відкриє у Луцьку перший магазин нового формату - Епіцентр Express.

Точка відчинить свої двері вже 15 червня на Воїнів-афганців, 1. Новий формат ритейлер започаткував у березні 2024 року і вже відкрив магазини Express у Києві та Львові.

У цих магазинах “Епіцентр” пропонує як непродовольчі товари, так і продукти харчування та напої, однак без будівельних матеріалів.

56000e6926aa88c9c5c30a4df1ea4d3b | 1

Ритейлер позиціонує свою мережу як супермаркет біля дому, де можна додатково замовити всі товари з асортименту “Епіцентру” і отримати онлайн-покупки з маркетплейсу.

Тут можна знайти побутову хімію, автотовари, товари для тварин, кухонне приладдя та посуд, текстиль, декоративні товари для дому та будівельні інструменти, включаючи електроінструменти, товари для дітей (включаючи дитяче харчування), канцелярські товари, садовий інвентар, трохи безрецептурних ліків та спортивні товари. Також присутні аксесуари для електроніки та дрібна побутова техніка.

Читайте також: Мережа JYSK відкрила два нових магазини в Одесі та Полтаві

Продуктова група Епіцентр Express, основа асортименту експрес-маркетів біля дому, представлена базовими продуктами: сири, ковбаси, молочна продукція, вакуумована риба, десерти, заморожені овочі та морепродукти, пресерви та спеції, соняшникова олія, солодощі, печиво, снеки, чай та кава, хліб, горіхи, морозиво, цигарки та алкоголь, включаючи міцні напої.

Конкурент