Новий торговий центр із McDonald’s відкриється у Львові в мікрорайоні Рясне

У мікрорайоні Рясне у Львові з'явиться новий торговий центр з рестораном швидкого харчування міжнародної мережі McDonald’s. Відповідні містобудівні умови та обмеження були представлені на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради 11 червня.

Будівництво планується на вул. Шевченка, 311б, поруч із церквою Пресвятої Трійці та заводом «Електрон». У 2022 році місто виставило цю ділянку на продаж, і 0,58 га за 19,1 млн грн придбав власник кількох автосалонів у Львові Павло Волков.

Інвестор збудує на цій ділянці двоповерховий торговий центр та одноповерховий ресторан McDonald’s. Навколо будівель буде облаштовано громадський простір із дитячим майданчиком, велопарковками та відкритим паркінгом на 44 місця.

Містобудівні умови та обмеження на будівництво торгового центру з рестораном отримало ТОВ «Баварія Львів», що належить Павлу Волкову, власнику дилерського центру «Лексус Львів» та сервісного центру Toyota «Діамант».

Читайте також: Індекс самопочуття ритейлу (RWBI) у травні 2024-го знизився через вплив кількох факторів

Наразі у Львові працюють 8 ресторанів McDonald`s, а нещодавно мережа розповіла про намір збудувати ресторан поруч із Львівським залізничним вокзалом.

zaxid.net