У групі компаній Arricano нове призначення в українському підрозділі

З 1 червня обов’язки керівника департаменту торговельних площ групи компаній Arricano в Україні виконує Олена Швець.

img 1136 | 2

Про це УРТЦ розповіли у прес-службі девелопера.

Нова директорка відповідатиме за координацію та контроль роботи департаменту, управління договорами оренди, ефективну співпрацю з партнерами-орендарями.

Професійна практика Олени — це понад 16 років роботи на ринку торговельної нерухомості та управління торговельними площами. Кар’єру у сфері комерційної нерухомості Олена Швець розпочала в 2007 році в київському ТЦ “Альта Центр” на посаді менеджера відділу оренди.

За час професійної діяльності працювала з девелоперськими компаніями: City Capital Group, UTG, “АВЕК Холдинг”, "Рітейл Груп". У професійному портфоліо Олени робота з такими проєктами як ТРЦ Lavina Mall, ТРЦ Respublika Park, ТРЦ Ocean Plaza, маркет-молл “Даринок”, ТРЦ New Way та інші.

Ринок торговельної нерухомості в умовах війни проходить період трансформації і завдяки цьому стає більш стійким до різних чинників. Мій шлях в групі компаній Arricano в Україні припав на воєнний час та період пандемії, втім, разом із командою ми відмінно вирішили всі кризові ситуації, аби зовнішні фактори не завадили роботі ТРК. Bпевнена, що на позиції директорки департаменту торговельних площ зможу екстраполювати свій багаторічний досвід та привнести якісні зміни для компанії, — зазначила Олена Швець.

До призначення на посаду директорки департаменту торговельних площ Олена Швець 4 роки працювала в компанії менеджером з оренди, зокрема доклала багато зусиль у формування якісного пулу орендарів торговельного комплексу "Сонячна Галерея", який розташований у Кривому Розі, підтримку компаній-партнерів та залучення нових орендарів в умовах війни.

За фахом економістка, вищу освіту здобула у Європейському університеті фінансів, інформаційних систем, менеджменту та бізнесу. До приходу в групу компаній Arricano в Україні обіймала посаду комерційної директорки київського торговельно-розважального центру New Way.

Читайте також: Регіони попереду столиці? ТОП-20 українських ТРЦ у Facebook та Instagram за підсумками весни 2024-го (інфографіка)

За період роботи в групі компаній Arricano в Україні Олена якісно трансформувала tenant-mix ТРК «Сонячна Галерея» у Кривому Розі, оперативно і професійно реагувала на всі виклики, що виникають під час роботи торговельного центру в умовах війни в Україні. Переконана, що досвід Олени на керівній посаді дозволить по-новому подивитись на поточні завдання, оцінити перспективи і визначити можливості, реалізація яких позитивно вплине на розвиток Arricano, — зауважила CEO ТОВ "Аррікано Ріел Естейт" Анна Чуботіна.