Мережа кав’ярень Makers відкриває заклад у прифронтовому Ізюмі

Українська мережа кав’ярень Makers повідомила про відкриття у прифронтовому місті Ізюм Харківської області.

З 10 травня кав’ярня працюватиме у тестовому режимі, а офіційне відкриття планується 17 травня.

Команда закладу розповідає, що побудували його усього за три дні.

Для нас це шлях майже в рік, який реалізовується дуже швидко, з розумом та особливим підходом. Всю історію розповімо трішки згодом, — прокоментувала команда Makers.

У Makers закликали небайдужих долучитися до відкриття, однак допомогти не грошима, а речами, які можуть прикрасити заклад, як от кімнатні рослини, постери, вінілові пластинки, посуд, фігурки, стільці та інші цікаві меблі, настільні ігри, коври та інше.

Також шукають проектор, щоб проводити для ізюмців кіновечори, однак наголошують - це прохання не задля збору непотрібного хламу, а для тих, хто хоче разом зробити щось круте та стильне у Ізюмі.

Приносити речі можна у кав’ярню Makers в Харкові на вулиці Сковороди, 66.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Måkers (@makerscoffeeshop)

Удар по виробництву харківської мережі

Раніше ми розповідали, що у ніч на Великдень, з 4 на 5 травня, російські війська повністю знищили виробництво харківської мережі кав’ярень Kofein.

Про це повідомляє організація Specialty Coffee Association of Ukraine. Координаторка спілки Крістіна Гавриш, закликає допомогти мережі, зробити це можуть як прості громадяни, так і бізнес.

Саме у Великодню ніч наші колеги, наші друзі, компанія Kofein залишилася без власного виробництва. Терористи своїми ракетами вдарили по їх виробництву і зруйнували все вщент. На жаль, виробництво не підлягає відновленню, — сказала у своєму зверненні Гавриш.

Читайте також: Кількість повітряних тривог у квітні 2024 року знизилась після рекордного березня (дослідження)

Вона закликала підприємців та небайдужий кавовий бізнес надіслати смажену каву під фільтр та еспресо компанії Kofein.

Також асоціація відкрила збір для допомоги Kofein, до якого можуть долучитися небайдужі українці, зробити це можна за посиланням.