JYSK відкрив новий магазин у ТЦ “Нивки” в Києві

У Києві 9 травня відкрив двері новий магазин скандинавської мережі JYSK по вул. Д. Щербаківського, 58, ТЦ “Нивки”.

Про це УРТЦ розповіли у прес-службі ритейлера.

Новий магазин займає площу 1019 м кв, а також склад – 210 м кв. В цьому магазині нестандартне обладнання, вище від звичайного, за рахунок чого збільшена площа для виставки меблів.

Як і всі нові магазини JYSK, він побудований у сучасній концепції компанії 3.0., яка передбачає сучасне точкове освітлення, просторий дизайн, зручне для покупця зональне розміщення товарних категорій, простору матрацну студію тощо, а також збільшену соціальну зону та покращені умови для персоналу. Магазин розташований на мінус першому поверсі.

Впевнений, що відвідувачів ТЦ "Нивки", що на вулиці Данила Щербаківського, порадує магазин JYSK у форматі “SC3.0. Compact”. Цей формат дозволяє більш ефективно використовувати торгову площу, представляючи споживачам ширший асортимент меблів для дому та саду, - коментує Country Director JYSK в Україні Євген Іваниця. - Ще більше позитивних новин про розширення мережі чекає на нас вже наступного тижня, - додає він.

В компанії також зазначили, що JYSK продовжує розширювати співпрацю з вітчизняними виробниками. Протягом перших чотирьох місяців 2024 року кількість закуплених товарів JYSK в Україні зросла вдвічі, перевищивши півмільйона одиниць.

Читайте також: Юрій Кізім, ТРЦ VELES MALL: у Івано-Франківську спостерігається значний попит на вільні площі у ТРЦ

Вже зовсім скоро європейські магазини JYSK поповняться новинками - двома десятками артикулів меблів українського виробництва.