Одразу чотири українські будівельні проєкти потрапили шорт-листу премії CEEQA – список

Одразу чотири українських будівельних проєкти потрапили до шорт-листа номінантів міжнародної премії CEEQA у 2024 році.

Про це повідомляється у офіційному прес-релізі конкурсу.

У списку опинився новий кампус у комплексі Unit.City Innovation Park - Unit.City B4 у Києві. Він потрапив у номінацію "Офісний комплекс року". Unit.City є першим офісним кампусом, який отримав сертифікат екологічності LEED Silver.

kampus b12 persha kommertsijna budivlya v ukrayini shho otrymala sertyfikat leed min | 1

У номінації "Найкращий житловий комплекс року" увійшли одразу три українські проєкти. Усього у номінацію обрано 12 проектів, зокрема ЖК у Празі, Варшаві, Гданську, Братиславі та Вільнюсі.

Linden Luxury Residences - це унікальний сучасний житловий проект від розробника Budhouse Group, розташований в урядовому кварталі Києва. У ньому є ресторан, лаунж і бар, сад на даху, дитячий садок та спортивний комплекс, а також кінотеатр.

70544.jpg | 2

Greenville Pechersk - проєкт від девелопера Greenville Group, розташований у Печерському районі Києва, що пропонує 800 сімейних житлових одиниць. Тут є власний дитячий садок та великі дитячі та спортивні майданчики.

49469 | 3

TRIIINITY, також у столиці, - новий житловий комплекс від розробника Seven Hills, що має 409 квартир, а також комерційну зону та дитячий майданчик.

46402.jpg | 4

Переможці у 24 категоріях будуть оголошені 15 травня на церемонії нагородження CEEQA у Варшаві. У заході візьмуть участь понад 600 міжнародних і регіональних інвесторів, розробників, банків, юристів та постачальників послуг, активних на ринках 18 країн Центрально-Східної та Південно-Східної Європи, включаючи Україну.

Читайте також: СЕО Arricano Анна Чуботіна увійшла до складу журі СEEQA 2024

*Довідка. CEEQA розшифровується як Central & Eastern European Real Estate Quality Awards. Премія широко визнана найавторитетнішою щорічною галузевою нагородою, яка видається за досягнення в сфері інвестицій та розвитку комерційної нерухомості. CEEQA присуджується кращим будинкам, компаніям та галузевим фахівцям року.