Російський ритейлер MyPrice зіткнувся з проблемами у Європі

Російська мережа дискаунтерів MyPrice, належить ритейлеру "Світлофор" та розвивається на площах точок Mere, ймовірно не зможе відкрити обіцяні четвертий та п’ятий магазини на території Бельгії.

У лютому 2024 року керівництво компанії заявило про плани розвивати в Європі мережу магазинів під брендом MyPrice. Перша точка запрацювала у Брюсселі, а станом на сьогодні у Бельгії відкрито три точки ритейлера.

Втім, подальші відкриття ще двох магазинів опинилися під загрозою. Найближчим часом мали відкритися магазини у бельгійській провінції Люксембург, місто Бертрі, та у місті Антверпен.

Але мер Бертрі відмовив компанії у дозволі на відкриття магазину без пояснення причин. Він також не повідомив керівництво про можливу нову дату відкриття.

Попри те, що мережа заявляла про завершення усіх необхідних приготувань, найняла 12 співробітників і поширила рекламні листівки, мер міста Матьє Россіньоль стверджує, що російська компанія не повідомила муніципалітет про відкриття.

Читайте також: У парламенті пропонують маркувати товари компаній, які продовжують роботу в рф – деталі

За його словами, він дізнався про майбутній магазин "цілком випадково", це, можливо, і послужило відмовою у дозволі працювати. Наразі майбутній розвиток у Бельгії для мережі під питанням.

Trade Master