“Лавка традицій” від “Сільпо” створила спеціальний фуд-дроп для крамниць Укрзалізниці

“Лавка традицій” від “Сільпо” випустила серію подарункових наборів з продуктами від українських локальних виробників спеціально для “Укрзалізниці”.

У подарункових наборах містяться крафтові смаколики від 12 резидентів "Лавки Традицій" з усіх куточків України, зокрема варення з соснових шишок, конопляна паста, закарпатські пряники з горіхами, тощо.

uz10 1713261881 | 1

Цей дроп — можливість для кожного українця та іноземних друзів привезти з собою класний продукт з України: шматочок дому для тих, хто за ним засумував, та можливість показати, як смакує українське, відходячи від стереотипів, - йдеться у прес-релізі компанії.

Кожна подарункова коробка зав’язана на вузлик, який після розпаковки можна використовувати як бавовняну хустину-бандану з принтом або скатертину, в залежності від розміру боксу.

Продукція доступна в "Залізній Крамниці" на київському та львівському вокзалах.

uz 1713256669 | 2

Дальня доставка "Сільпо"

На початку квітня мережа супермаркетів "Сільпо" запустила дальню доставку з покриттям до 100 км у Полтавській області.

Відтепер ритейлер доставляє продукти та непродовольчі товари у майже 40 міст та селищ регіону. Доставка доступна для мешканців Кременчука, Горішніх Плавнів, Абазівки, Решетилівки, Пасічників, Нових Санжарів та інших територіальних громад.

Читайте також: Супермаркет “Сільпо” відновив роботу в Дніпрі після ракетної атаки рф

Повний перелік населених пунктів можна перевірити на сайті “Сільпо”, для цього оберіть необхідну адресу та дізнайтеся можливість доставки.

Кур'єр від "Сільпо" на спеціальному авто доставить додому свіжу рибу та м'ясо, молочні вироби, овочі, фрукти та інші необхідні товари. Авто обладнане морозильними камерами, тому можна замовити навіть заморожені продукти.

MMR