Meest Shopping запустив доставку з інтернет-магазинів Канади

Український сервіс доставки з інтернет-магазинів Meest Shopping вкотре розширив географію і запустив доставку з маркетплейсів Канади.

Тепер українці зможуть отримувати замовлення з канадських онлайн-майданчиків з доставкою прямо додому, або в найближче відділення оператора.

Розширення послуг Meest Shopping на канадський ринок — ще один крок, щоб пропонувати нашим клієнтам якісні та доступні послуги. Завдяки цьому перелік інтернет-магазинів, з яких можна отримати доставку посилки в Україну, суттєво збільшиться. А доступні тарифи дозволять не переплачувати за логістичний сервіс, — зазнаачають у прес-службі компанії.

Тарифи на доставку стартують від 6 доларів за морські перевезення та від 9 доларів за авіаперевезення. Терміни становитимуть від 4-5 тижнів та від 1-2 тижнів відповідно.

Також Meest Shopping пропонує послуги страхування та пакування.

Meest на новому континенті

Раніше ми розповідали, що міжнародна поштово-логістична компанія Meest China, яка входить до холдингу Meest, оголосила про початок роботи на ще одному континенті.

Йдеться про доставку вантажів з Китаю до країн Африки, зокрема до ПАР та Нігерії. Наразі доступна авіадоставка товарів із популярних китайських маркетплейсів – Taobao, 1688 та Pinduoduo.

Читайте також: Meest China став партнером Клубу Експортерів України із експорту до Китаю

Доставка з Китаю до країн Африки триває 9-12 днів. Також клієнтам доступні додаткові послуги – страхування вантажу, об’єднання посилок, ретельний огляд, фотозвіт та фотофіксація на складі.